ΑΕΚ: Χωρίς Κοντοέ, Καράμπελα στην Αγγλία

Στα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη για Αγγλία δεν συμπεριλαμβάνονται εκείνα των Γιάννη Κοντοέ και Νίκου Καράμπελα. Κι ενώ για τον πρώτο αιτία είναι ο τραυματισμός του, για τον δεύτερο -δυστυχώς για την «Ένωση»- είναι η επιθυμία του να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Στους εκλεκτούς του Βαγγέλη Βλάχου δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε ο Μιχάλης Παυλής, ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Η αποστολή αναχωρεί για Τσέστερ το μεσημέρι της Πέμπτης και σε αυτήν συμμετέχουν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μακρυωνίτης, Βαλ. Βλάχος, Αρκούδας, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Νικολιάς, Γροντής, Σταματής, Κουρελάς, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς, Αγκιρίμπα, Ρίκκα, Φούντας, Τομαράς, Γκερέιρο, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Καλογέρης, Λαγός, Παπαδημητρίου, Σιαλμάς, Νικόλτσης και Τσίτας.

Σε ό,τι αφορά
τα της προπόνησης, ο Γιάννης Κοντοές συνέχισε τη φυσιοθεραπεία, ο Σπύρος Ματεντζίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι Σωκράτης Τσουκαλάς, Αλέξανδρος Νικολιάς ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Yago Fernandez Prieto, Ανδρέας Σταματής, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Χρήστος Αρκούδας, Χρήστος Τομαράς, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Αντίθετα, δεν γυμνάστηκαν οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Φώντας Φέτσης, Αινείας Καλογέρης, Μιχάλης Παυλής, οι οποίοι πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Θωμά Μαύρου με τον Βαγγέλη Μάντζιο.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr