«Έφυγε» ο Τζόνι Βεκρής

Ο Τζόνι Βεκρής, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σκορπίζοντας στη θλίψη όλους όσοι σχετίζονται με το τριφύλλι. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας τους τελευταίους μήνες, από το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Τζόνι Βεκρής ήταν επιφανής δικηγόρος της Αθήνας και είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό για αρκετά χρόνια με περισσότερο έντονη παρουσία την εποχή της πολυμετοχικότητας καθώς και το χρονικό διάστημα των πολλών διοικητικών προβλημάτων της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή και μέσω του λογαριασμού του στο twitter τον αποχαιρέτησε. «Έφυγε ο Τζονί Βεκρής, ένας αγαπημένος φίλος από τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή και ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

«Ένας μεγάλος Παναθηναϊκός έφυγε από κοντά μας. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τζόνι Βεκρή και εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του…», δηλώνει η Παναθηναϊκή Συμμαχία.
Πηγή: skai.gr