Νέα σελίδα με νέο Δ.Σ και αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό

Με 19μελές νέο διοικητικό συμβούλιο (αύριο θα οριστεί το 20ό μέλος από τον Ερασιτέχνη) και αισιοδοξία για την επόμενη δύσκολη ημέρα προχωρά ο Παναθηναϊκός βάσει του πλάνου του Γιάννη Αλαφούζου.

 

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε. Δυστυχώς είναι και οι συνθήκες δύσκολες. Αν δεν πίστευα αυτό το εγχείρημα, δεν θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Όλοι θα βάλουμε πλάτη, αναλογικά και με τις δυνάμεις μας. Το πρώτο μέλημα είναι να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και μετά όλα τα υπόλοιπα» είπε σήμερα ο Ελληνας επιχειρηματίας, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Στο νέο Δ.Σ. μέλη είναι οι εξής: Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Αριστείδης Καμάρας, Χρήστος Παναγόπουλος, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Μίμης Δομάζος, Δημήτρης Γούναρης, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης και οι μικρομέτοχοι μικρομέτοχοι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.  

Αύριο το μεσημέρι θα συγκροτηθεί σε σώμα και φαβορί για τη θέση του προέδρου είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

Σε συνέντευξη Τύπου η οποία πιθανότατα θα δοθεί την προσεχή Δευτέρα θα αναλυθεί το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η στήριξη του Ανδρέα Βγενόπουλου και η επισήμανση από την πλευρά του ιδρυτή του "Σωματείου" ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί 4 εκατ. ευρώ. 

Πηγή: skai.gr