«Μονοπώλιο, σήψη και διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο», αλλά και "εχθρός του ποδοσφαίρου"


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας  Καραπαπάς, μίλησε σε έντονο ύφος προς τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή και μεταξύ άλλων του τόνισε ότι: «ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε σπίτι σας...Θα γραφτείτε σαν ο χειρότερος ΓΓΑ που πέρασε από τη χώρα». Νωρίτερα, ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής μίλησε γθια μονοπώλιο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, για σήψη και διαφθορά

Με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» μίλησε στον καλεσμένο ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή, και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε εχθρό του ποδοσφαίρου και τον χειρότερο ΓΓΑ που πέρασε από αυτό το πόστο.

Αναλυτικότερα, ο κ. Καραπαπάς άρχισε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Βλέπουμε για ακόμη μία φορά ότι ο ΓΓΑ θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά συνεχίζει με την ίδια λύσσα να μας χτυπάει. Όντας ένας παράγοντας που νομίζει ότι έχει επιτελέσει έργο, συνεχίζει να χτυπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι με στοιχεία φυσικά, αλλά μιλάει για βία και για πολλά άλλα πράγματα σε στιγμές που τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν έχουν συμβεί. Αναρωτιέμαι αν μισεί τελικά τόσο πολύ το ποδόσφαιρο...»

Ακολούθως, του τόνισε: «Βγαίνετε καθημερινά στις τηλεοράσεις και στα Μέσα και άλλα λέτε τη μία φορά, άλλα λέτε την άλλη. Μιλήσατε πριν για τηλεφωνικούς ψιθύρους. Σας πήρε στο τηλέφωνο, ανοικτά και με ονοματεπώνυμο, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Το διαψεύδετε; (αναφερόμενος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και στα σφοδρά επεισόδια)».

«Δεν σας μιλάω κύριε για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες. Που ξέρετε εσείς με ποιόν μίλησα και τί είπα; Ποιός είστε κύριε που θα σας πω για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες...», ήταν η απάντηση του κ. Μπιτσαξή, για να καταλήξει ο κ. Καραπαπάς:

«Είστε διαχρονικός εχθρός του ποδοσφαίρου και ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε σπίτι σας. Θα γραφτείτε σαν ο χειρότερος ΓΓΑ που πέρασε από τη χώρα».
Πηγή: skai.gr