Εντολή για μειωμένη απόδοση


«Δεν με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός»



Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί περαιτέρω εμπλοκή στα δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και σε σχετική ερώτηση συνεργάτη της εκπομπής Δίκη του ΣΚΑΪ τόνισε λακωνικά: «Πλέον δεν ασχολούμαι με το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός». Σύμφωνα επισης με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Δίκη του ΣΚΑΪ, ο Αυστραλός αμυντικός Τράβις Ντοντ, ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα ματς με την ομάδα του Πανιωνίου στην Ελλάδα, στο ματς των κυανέρυθρων με την Ντιναμό Τιφλίδας του είχε ζητηθεί να έχει μειωμένη απόδοση


Στο μεταξύ, πρώην παίκτης του Πανιωνίου εξομολογήθηκε στον μάνατζέρ του και τον Βοριά που κατέθεσε στον ανακριτή Καλόφωνο, πως ο τότε πρόεδρος του συλλόγου του είχε ζητήσει να έχει μειωμένη απόδοση σε διεθνή αγώνα της ομάδας.

Σύμφωνα επισης με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Δίκη του ΣΚΑΪ, ο Αυστραλός αμυντικός Τράβις Ντοντ, ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα ματς με την ομάδα του Πανιωνίου στην Ελλάδα, στο ματς των κυανέρυθρων με την Ντιναμό Τιφλίδας του είχε ζητηθεί να έχει μειωμένη απόδοση.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος έχει στα χέρια του ένορκη κατάθεση του Σωτήρη Βοριά, πρώην διαιτητή, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα παραπάνω τα είχε εξομολογηθεί στον ίδιο ο 32χρονος σήμερα παίκτης, όπως και στον μάνατζέρ του. Το ματς των δύο ομάδων (5-2) είχε γίνει τη σεζόν 2004-2005, και ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος είχε πει στον Αυστραλό άσο να έχει μειωμένη απόδοση, να κρατάει την μπάλα στα πλάγια και να μην κάνει βαθειές σέντρες. Προφανώς για να μην διώχνει μακριά την μπάλα από τα καρέ της ομάδας του.

Ο Ντοντ δεν αγωνίστηκε σε όλο το ματς, καθώς λόγο της απόδοσής του αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του, ενώ σημειώνεται ότι αποκτήθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης με μεταγραφή από την Μαλαισιανή ομάδα Τζοχόρ.



Πηγή: skai.gr