Σάββας Θεοδωρίδης: "Ο Ολυμπιακός είναι η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος"

«Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στον “Σπορ Fm”, τονίζοντας επιπλέον ότι «θα περνούν από μικροσκόπιο όλες οι διαιτησίες» και ότι «οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή». Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον εαυτό του, λέγοντας «η επιστροφή μου ζέστανε την ατμόσφαιρα»…

Αναλυτικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε

-          για τη διαιτησία στον αγώνα με τoν Παναιτωλικό: «Πιστόλισαν τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε είναι πολύ πονηρό. Εγώ θέλω 50-50 διαιτησία και δεν είχαμε ανάγκη ένα οφσάιντ δέκα μέτρα. Θα είχαμε κερδίσει το ματς. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Έχουμε καταντήσει όταν είναι 50-50 η διαιτησία να λέμε πως είναι διαφορετική η αντιμετώπιση».

- για το γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ από καταφανέστατη θέση οφσάιντ: «Το οφσάιντ γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από τον ΟΦΗ στοίχισε στην ομάδα δύο βαθμούς. Τώρα το οφσάιντ γκολ του Τζεμπούρ δεν άλλαξε τίποτα. Το 1-0 φτάνει για να κερδίσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το 2-2 με τον ΟΦΗ δεν έφτανε».

-τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Δεν θα κάνεις φασαρία για την ομάδα σου όταν αυτή αδικείται συνέχεια; Θα περνάνε από μικροσκόπιο όλες οι διαιτησίες. Η επιστροφή μου ζέστανε την ατμόσφαιρα και θα τη ζεστάνει πολύ ακόμη. Η πιο αδικημένη ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός ασυζητητί. Εγώ δεν θέλω να ευνοείται ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω καμία εύνοια, θέλω 50-50%. Μόνο αν περνάνε απαρατήρητοι θα είναι πετυχημένοι».

-τη διαιτησία στους αγώνες άλλων ομάδων: «Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε δέκα παιχνίδια κι ευνοήθηκε σε ένα. Οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή. Τον Ριέρα ο Κάκος στο πούλμαν τον πρόλαβε για να τον αποβάλει; Έχει παράπονα η ΑΕΚ από τη διαιτησία; Μην τρελαθούμε κιόλας!».

Πηγή: skai.gr