Κίνδυνος έξωσης της ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς ποδοσφαιρική στέγη η ΑΕΚ, αφού παρά το γεγονός ότι είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, δεν υπέγραψε νέα σύμβαση. Οι διοικούντες το Ολυμπιακό Στάδιο απέστειλαν την Παρασκευή τελεσίγραφο στην «Ένωση», με το οποίο ζητούσαν να εξοφληθούν τα 275.000 ευρώ που χρωστάει, αλλά αυτό έληξε τη Δευτέρα, χωρίς να καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Την περασμένη σεζόν, και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη, η ΑΕΚ είχε εκχωρήσει τα τελευταία προβλεπόμενα έσοδά της από την ΟΠΑΠ ΑΕ, που ήταν χορηγός στη φανέλα της, ώστε να τακτοποιήσει το χρέος που είχε ύψους 585.000 ευρώ. Το ΟΑΚΑ λοιπόν έχει να λαμβάνει από την ΟΠΑΠ 285.000 ευρώ, αλλά για τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ περιμένει μέχρι να υπογράψει η ΑΕΚ, αν συμβεί αυτό, τις νέες ρήτρες βίας, ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του Οργανισμού για τη σεζόν 2011-2012.

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ πιέζει την «Ένωση» να υπογράψει, αλλά αυτή με τη σειρά της ζητάει χαμηλότερο κόστος χρήσης, διαφωνία που αν δεν επιλυθεί μπορεί να οδηγήσει στην έξωση της ομάδας.
Πηγή: skai.gr