Πρίγκιπας: Ο λόγος μου συμβόλαιο!



Γραπτή δήλωση του Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ-χωρίς να φέρει πουθενά την υπογραφή του-μοιράστηκε στα ΜΜΕ μέσω του Ελληνα εκπροσώπου του Βλάση Τσάκα, στην οποία ο υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου τονίζει ότι "ο λόγος μου είναι συμβόλαιο"! Δηλώνει υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα και πλέον και του... Παναθηναϊκού

Ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Αναλυτικά το βιογραφικό του πρίγκιπα, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι το εξής:


«Η υψηλότητά του, Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασσέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ, γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1986 στι Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Έχει πτυχίο στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ο Πρίγκιπας κατέχει διάφορες εταιρείες που αφορούν τις κατασκευές, το ρίαλ εστέιτ και τη βιομηχανική ανάπτυξη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, επενδύει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου στην Ασία και την Αφρική.

Επιπλέον, ο Πρίγκιπας μαζί με άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και υπό την ευλογία της Μεγαλειότητάς Του, Βασιλιά Αμπντουλάχ, φρουρό των Δύο Ιερών Τζαμιών, ο Θεός να τον προστατέψει, συμμετέχει και εμπλέκεται ενεργά και υποστηρίζει αθλητικά προγράμματα στη Σαουδική Αραβία, έτσι ώστε να προσελκύσει τις συμμετοχές νεαρών Σαουδαράβων. Εμπλέκεται ενεργά και σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Ο Πρίγκιπας Σουλτάν αγαπάει το Ράγκμπι, το ποδόσφαιρο και τα θαλάσσια αθλήματα και παρακολουθεί παιχνίδια μέσα και έξω από τη Σαουδική Αραβία. Είναι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα και τώρα του Παναθηναϊκού.

Το προσωπικό του μήνυμα είναι το ακόλουθο:

Ο λόγος μου παραμένει συμβόλαιο για τους ανθρώπους του Παναθηναικού.
Μετά τη συνάντησή μου με τον κύριο Β. Τσάκα στη Τζέντα και μετά από θετική αποτίμηση των αποτελεσμάτων της προσφοράς μας, ευχαρίστως θα έρθω στην Αθήνα για να υπογράψουμε συμβόλαια.

Ο Θεός να μας προστατέψει».

Πηγή: skai.gr