Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους για την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ύστερα από 32 χρόνια ανακοίνωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Το μετοχικό ποσοστό της οικογένειας στην ΠΑΕ, ύψους 54,7%, καθίσταται αδρανές και ανενεργό και θα κατατεθεί σε δικηγορικό γραφείο.

Οι υπόλοιποι μέτοχοι από κοινού με τον Ερασιτέχνη θα ασκούν πλέον τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος να αναλάβει άνευ τιμήματος το μετοχικό ποσοστό της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ο ίδιος απέκλεισε την πιθανότητα ανάληψης των μετοχών από τον Ερασιτέχνη καθώς τελεί υπό διοίκηση Πρωτοδικείου.

«Μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, εκλείπουν έτσι οι δικαιολογίες για έριδες και αντιπαραθέσεις» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ερωτηθείς να σχολιάσει την επιχειρούμενη κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο κύριος Βαρδινογιάννης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Ευχαρίστησε ειδικά τους Γιάννη Γκούμα, Λουκά Βυντρά και Γιάσμινκο Βέλιτς για την προσφορά τους στην ομάδα, αλλά και τον Πέτρο Κόκκαλη για τη συνεισφορά του στη δημιουργία της Σούπερ Λιγκ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "αν δεν τον απομάκρυναν άρον άρον το 2008 για να πάρει ο Ολυμπιακός ένα ακόμη πρωτάθλημα όλα θα ήταν διαφορετικά".

Ειδική μνεία έκανε στον «καπετάνιο», όπως τον αποκάλεσε, Γιώργο Βαρδινογιάννη ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα.
Πηγή: skai.gr