Στην Παλέρμο ο Τζόρβας!

Στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Παλέρμο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο Παναθηναϊκός και η ιταλική ομάδα ήρθαν σε οριστική συμφωνία το μεσημέρι της Πέμπτης και ο διεθνής τερματοφύλακας θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ο Τζόρβας έμεινε εκτός αποστολής των "πράσινων" για την σημερινή ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ με την ενημέρωση από τον σύλλογο να κάνει λόγο για ενοχλήσεις στα πλευρά που δεν του επέτρεπαν να αγωνιστεί. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι ο Τζόρβας έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Παλέρμο.

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο Παναθηναϊκός και ο ιταλικός σύλλογος έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό που θα εισπράξουν οι «πράσινοι» θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ. Ο Τζόρβας θα κάνει με αυτόν τον τρόπο... πραγματικότητα το όνειρό του - να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα - και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Εντός των επόμενων ωρών δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Πλέον μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα (πιθανή η απόκτηση του Μπέτο από την Πόρτο) ή αν ο Φερέιρα πιστεύει ότι αρκούν Κοτσόλης, Καρνέζης και Καπίνος.

Στον αποψινό αγώνα με τη Μακάμπι, την εστία του «τριφυλλιού» θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Κοτσόλης, παρότι αρχικά ήταν εκτός αποστολής! Στο... περίεργο αυτό, η απάντηση είναι ότι ο Φερέιρα, αφού υπολόγιζε ως βασικό τον Τζόρβα ήθελε να ενεργοποιήσει και τον Ορέστη Καρνέζη και γι' αυτό τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Από την στιγμή που το «νούμερο 1» του «τριφυλλιού» δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε την θέση του θα πάρει το «νούμερο 2», δηλαδή ο Κοτσόλης.

Πλέον, οι «πράσινοι» ψάχνουν (και) για τερματοφύλακα. Στο «τριφύλλι» καλοβλέπουν (μολονότι επισήμως το διαψεύδουν) την περίπτωση του 27χρονου Ελβετού Ελντίν Γιακούποβιτς, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου (οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη γίνει επαφή). Το δεύτερο όνομα που έχουν στη λίστα τους είναι αυτό του 26χρονου Τσέχου Τόμας Τσέρνι της Χάμιλτον, τον οποίο οι «πράσινοι» παρακολουθούν εδώ και 6 μήνες.
Πηγή: skai.gr