Στη Δυναμό Δρέσδης ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Ένα ακόμη μέλος θα αποκτήσει η ελληνική παροικία στη Γερμανία. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ήρθε σε συμφωνία με τη Δυναμό Δρέσδης και απομένει η έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με την υπογραφή του συμβολαίου.

«Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, που δίνει ενέργεια στην ομάδα και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Λόοζε.

«Διάβασα πολλά για την ομάδα στο ίντερνετ. Πρόκειται για ένα σύλλογο με τεράστια παράδοση, ενθουσιώδεις οπαδούς κι ένα πανέμορφο στάδιο. Όμως θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί η μεταγραφή από τη διοίκηση», δήλωσε με τη σειρά του ο 22χρονος μέσος στον γερμανικό Τύπο.

Μετά από τρεις αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα η Δυναμό Δρέσδης, που φέτος ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία, είναι 16η (μεταξύ 18 ομάδων) με μόλις έναν βαθμό. Πάντως στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τη δευτεραθλήτρια Λεβερκούζεν, ενώ στο δεύτερο γύρο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ.
Πηγή: skai.gr