Κλείσιμο

Νέα δικογραφία σε βάρος του Β. Μαρινάκη

Ως «υποκινητής» αθλητικής βίας κατονομάζεται στη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κατηγορείται σε συνεργασία με τους Γιώργο Τσακογιάννη και Ιωάννη Παπαδόπουλο για υποκίνηση και διευκόλυνση μελών της θύρας 7 ώστε να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να συνεννοήθηκαν να στείλουν οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στον αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Η απάντηση Μαρινάκη

«Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη.

Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν.

Μου είναι αδιανόητο το όνομά μου να αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, σε σχέση με αξιόποινη συμπεριφορά με την οποία ουδεμία έχω σχέση.

Αλλά ακόμα περισσότερο με προβληματίζει ότι αυτό κρίνεται αρκετό για να δώσει την αφορμή άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος μου.»
Πηγή: skai.gr