"Πρώτη" με όλους τους νεοαποκτηθέντες. Eκκαθαρίσεις στο ρόστερ

Με τα 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού (Φέισα, Γκρμπιτς, Κατάι, Κοστάντσο, Μαρκάνο, Χαβίτο και Δασκαλάκη) να δίνουν το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλωσόρισε τους παίκτες του, τους ζήτησε να προετοιμαστούν για σκληρή δουλειά, ωστόσο, το πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν χαλαρό (λίγο τρέξιμο και σπριντ). Εκτός των νεοαποκτηθέντων, παρόντες ήταν και αρκετοί από τους "παλιούς", όπως οι Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα, Μοδέστο, Φουστέρ, Πάντελιτς, ενώ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκαν και αρκετοί παίκτες που δεν ξέρουν εάν θα παραμείνουν. Ο λόγος για τους Ντάρμπισιρ, Νέμεθ, Γκαλίτσιο, Σουμπίνιο, Λεάντρο, Παπάζογλου, Βασιλόγιαννη, Βαλεριάνος και Νικλητσιώτης.

Όπως εγινε γνωστό ο Ισπανός προπονητής έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γιάννης και Νίκος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Κατσικογιάννης και ο Ντένις Επστάιν. Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων παικτών ενημερώθηκαν στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο και τον Δ’ αντιπρόεδρο, Γιάννη Μώραλη, πως δεν υπολογίζονται και μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Την ίδια τύχη θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Αρης Σοϊλέδης.

Επίσης, η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον ορθοπεδικό-χειρουργό, Χρήστο Θέο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του ιατρικού τιμ αντί του Νίκου Τζουρούδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός με το θεραπευτήριο Metropolitan, επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναλαμβάνει ο χειρουργός ορθοπεδικός κ. Χρήστος Θέος. Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός εύχεται στον, μέχρι σήμερα επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, κ. Νίκο Τζουρούδη καλή συνέχεια στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις."

Πηγή: skai.gr