Βαριές κουβέντες απο Δώνη, Σπανό

Εκτός εαυτού με τις διαιτητικές αποφάσεις του Τάσου Κάκου αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Σπανός. «Έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ και το πήρε. Το ποδόσφαιρο πήγε 130 χρόνια πίσω», δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου.
Ο Γιώργος Σπανός όταν ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Σταύρο Αδαμίδη, σχολίασε: «Λυπάμαι που αυτή η πολύ μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΚ έχει τέτοιους ανθρώπους που την κάνουν μικρή ομάδα».
Όσο για τις διαιτητικές αποφάσεις, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, πρόσθεσε: «Ο τελικός αυτός ήταν μία παρωδία. Το ποδόσφαιρο πήγε 130 χρόνια πίσω. Η ΑΕΚ έπρεπε να το πάρει και το πήρε. Γιατί απλά έπρεπε να το πάρει. Όχι απλά δεν παίχθηκε το ματς στα ίσια αλλά έγιναν πράγματα που έφεραν το ποδόσφαιρο πολύ πίσω. Οι συνθήκες ήταν εντελώς ακατάλληλες».
Βαριές κουβέντες και απο τον προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Δώνη, που χαρακτήρισε "μ.......ο" το κράτος και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Νομίζω πρέπει να δείτε όλοι εσείς τι έγινε. Ο τελικός ήταν παρωδία. Στημένο και σκηνοθετημένο έργο ήταν αυτό σήμερα. Καταρχάς είναι αθλιότητα να τρώνε ξύλο οι παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να τρώμε ξύλο. Το ελληνικό κράτος και το ποδόσφαιρό μας είναι ένα μπ.....ο. Πρέπει να σώσουν οικογένειες που σημάδευαν με πιστόλια. Όλα είναι μια αθλιότητα», είπε αρχικά και εμφανώς εκνευρισμένος συνέχισε: «Όταν μένεις πίσω με γκολ οφ σάιντ τότε η ΑΕΚ κέρδισε έναν κάλπικο τίτλο».

Πηγή: skai.gr