Στα ημιτέλικά του τσάμπιονς λίγκ Σάλκε, Ρεάλ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σάλκε εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με πανηγυρικό τρόπο, μάλιστα, καθώς μετά το επιβλητικό 5-2 μέσα στο Μιλάνο επί της Ιντερ, η γερμανική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει και στο "Φέλτινς Αρένα" με 2-1 και με δύο νίκες να "εκθρονίσει" την κάτοχο του τροπαίου. Ο Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 44΄ από εξαιρετική ασίστ του Χουράδο (ήταν το 71ο γκολ του Ισπανού), ενώ στο 49΄ ο Τιάγκο Μότα με κοντινή προβολή ισοφάρισε. Τη νίκη στην ομάδα του Ράνγκνικ χάρισε στο 82΄ ο Χεβέντες με δυνατό σουτ μετά από ασίστ του Ραούλ.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Κίτρινες: Ραούλ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σμιτς - Λούσιο, Τιάγκο Μότα, Ρανόκια

Οι συνθέσεις:

ΣΑΛΚΕ (Ραλφ Ράνγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Μετσέλντερ, Χεβέντες, Σαρπέι, Μπάουμγιοχαν (73΄ Ντράξλερ), Ματίπ, Παπαδόπουλος, Χουράδο (87΄ Σμιτς), Εντου (77΄ Χαριστέας), Ραούλ.

ΙΝΤΕΡ (Λεονάρντο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Στάνκοβιτς (46΄ Πάντεφ), Ετό, Σνάιντερ (80΄ Κουτίνιο), Μιλίτο.

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1


Τυπική διαδικασία ήταν η ρεβάνς του αγώνα Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης. Με το 4-0 του πρώτου αγώνα, η Ρεάλ είχε ήδη "κλείσει θέση" για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προκρίθηκε με δύο νίκες καθώς επικράτησε και σήμερα με 1-0. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 50ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ, στο κατάμεστο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", με την Τότεναμ να ολοκληρώνει την πιο επιτυχημένη παρουσία της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Κίτρινες: Καρβάλιο, Γκρανέρο

ΤΟΤΕΝΑΜ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμες, Τσορλούκα, Γκαλάς, Ντόουσον, Ασού-Εκοτό, Χαντλστόουν (71΄ Σάντρο), Μόντριτς (83΄ Μόντριτς), Λένον (61΄ Ντεφόου), Φαν ντερ Φάαρτ, Μπέιλ, Κράουτς, Παβλιουτσένκο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοζέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος (57΄ Γκρανέρο), Καρβάλιο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο (75΄ Μπενζεμά), Κεντίρα, Μαρσέλο, Οζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο (65΄ Κακά), Αντεμπαγιόρ

Πηγή: skai.gr