Κλείσιμο

Μώραλης: «Στόχος η ελληνοποίηση»

Ο Γιάννης Μώραλης επανέλαβε πως στόχος είναι η ελληνοποίηση του Ολυμπιακού.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Κέρκυρα στο ΕΑΚ που διατήρησε τους Πειραιώτες στο +5 από τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η διοίκηση κινείται κατά κύριο λόγο για Έλληνες παίκτες, προκειμένου το ρόστερ εξελληνιστεί κατά το δοκούν.

«Έχουμε πάρει τον Μανιάτη που είναι αξιόλογος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε μία, δύο μέρες θα τελειώσει και το θέμα του Κουμόρτζι. Από κει και πέρα κάνουμε την προετοιμασία για το καλοκαίρι και κινούμαστε σε δύο άξονες. Ο πρώτος ότι θέλουμε καλούς παίκτες και ο δεύτερος ότι θέλουμε καλούς Έλληνες παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μώραλης.

Αναφορικά με το αν ακολουθούν στον Ολυμπιακό την πεπατημένη του 1996, όταν και σάρωσε την εγχώρια αγορά, κυριαρχώντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, απάντησε: «Θα θέλαμε κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν δύο, τρεις Έλληνες που τους παρακολουθούμε διαρκώς για να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την κίνηση να τους αποκτήσουμε. Το έχουμε ξαναπεί ότι στόχος είναι η όσο το δυνατόν ελληνοποίηση της ομάδας».
Πηγή: skai.gr