«Στημένος από τον Χιμένεθ ο καυγάς»

Επίθεση εναντίον του Σταύρου Αδαμίδη και του Μανόλο Χιμένεθ, εξαπέλυσε την Παρασκευή ο νομικός σύμβουλος του Τζιμπούρ.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ Fm", κατηγόρησε τον Ισπανό τεχνικό ότι "έστησε" το επεισόδιο με τον Γαλλοαλγερινό στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής, υπό τις ευλογίες του προέδρου, ενώ υποστήριξε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει λάβει μόλις τα μισά από τα χρήματα που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του. Τόνισε ότι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα και για το ποσό που διεκδικούν είπε ότι ενδέχεται να φτάσει το 1,6 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παναγόπουλου: «Κινούμαστε νομικά κατά της ΑΕΚ και ζητάμε χρήματα και λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Υπήρξε προσβολή και μείωση της προσωπικότητάς του. Το επεισόδιο, για το οποίο γίνεται λόγος, ήταν "στημένο" από τον κ. Χιμένεθ, υπό τις ευλογίες του κ. Αδαμίδη. Κανονικά, σήμερα αυτοί θα έπρεπε να κληθούν σε απολογία. Η ΑΕΚ από εκείνη τη στιγμή και μετά μιλάει και δίνει την εικόνα ότι ο παίκτης είναι τελειωμένος πριν καν απολογηθεί.

»Στείλαμε υπόμνημα και αυτά επισημαίνουμε στη διοίκηση. Ο παίκτης όντως είχε έρθει παλιότερα σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά, για να γινόταν κάτι τέτοιο επίσημα, θα έπρεπε να ίσχυαν κάποιες προϋποθέσεις. Μιλάμε για τραπεζικές εγγυήσεις και τέτοια πράγματα. Ο Τζιμπούρ είναι απλήρωτος για τα μισά λεφτά που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Του οφείλονται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, μαζί με τις μελλοντικές δόσεις. Θα φτάσουμε την υπόθεση στα άκρα και το ποσό δεν αποκλείεται να φτάσει στα 1,6 εκατ. Δεν υποχωρούμε. Αν δεν υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών, είμαστε διατεθειμένοι να προσφύγουμε στα αστικά δικαστήρια και θα καταθέσουμε αγωγή κατά της ΑΕΚ».
Πηγή: skai.gr