Δευτερολογία. Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Παριστάνεις τον Στέφανο Χίο (vid)

Σε ακραία υψηλά αντιπαράθεση εκτυλίχθηκε η συζήτηση στην Βουλή. "Έχω συνειδητοποιήσει το βαθύ στρατηγικό και πολιτικό σας αδιέξοδο, δεν περίμενα, όμως, πραγματικά, ότι θα φτάνατε εδώ στο Κοινοβούλιο να παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου. Αυτό το κατάντημα δεν το περίμενα ποτέ. Όμως η κατάληξη της κατηφόρας είναι ο πάτος. Τον πιάνετε σήμερα", είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του στη Βουλή.


«Δεν έχω καταθέσεις, μετοχές. Αφήστε τα fake news, δεν ντρέπεστε;  Είμαι 11 χρόνια στην κεντρική πολιτική ζωή. Δεν μπήκα πλούσιος και δεν ανήκω σε καμία ζάμπλουτη οικογένεια. Είσαι πολύ λίγος να μιλάς εσύ για μένα για ελίτ (μίλησε στον ενικό)», συμπλήρωσε 

Ο κ. Τσίπρας  μίλησε για υποκλοπή των προσωπικών του στιγμών: «Είναι ντροπή να υποκλέπτετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο. Δεν ανέβηκα ποτέ στο σκάφος του κ. Μαρινάκη που διώκεται. Ο Παναγόπουλος δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη διαπλοκή. Είναι γνωστό ότι ο κ. Παναγόπουλος δεν ήταν φτωχός. Φιλοξενήθηκα ναι στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Το έγραψαν τα μέσα του κ. Μαρινάκη από τον Σεπτέμβριο του 2018.  Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε. Αν μου ζητούσατε θα σας έδινα εγώ φωτογραφίες μου. Βγάζω και σέλφι. Έχω βγάλει και με το προσωπικό φωτογραφίες. Μπορεί να σας έδινα και μία με ψαροντούφεκο, αν θέλετε, γιατί μου αρέσει και το ψαροντούφεκο, αν σας αρέσει να έχετε πιο ευχάριστες φωτογραφίες από άλλες που βάζετε το παρακράτος σας να ξοδεύεται, προκειμένου να υποκλέψετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Είναι ντροπή σας! Είναι ντροπή σας!", είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

"Τον Δεκαπενταύγουστο του 2018 δεν θρηνούσατε για το Μάτι. Σε ελικόπτερα ήσασταν και κάνατε μεταφορές σε σπίτια εφοπλιστών που είναι καναλάρχες κ. Μητσοτάκη", είπε ο πρωθυπουργός.

Ενω στην τριτολόγια απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραφράζοντας στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη: «Δεν έφταιγε αυτός. Τόσος ήτανε»

Πηγή: skai.gr