Aντιδράσεις για τις διακοπές Τσίπρα σε πολυτελή θαλαμηγό

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η επιβεβαίωση από την Κατερίνα Παναγοπούλου των φωτογραφιών που εικονίζουν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές στην πολυτελή θαλαμηγό του συζύγου της, λίγες εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, το περασμένο καλοκαίρι.

Η κ. Παναγοπούλου δήλωσε ότι ο σύζυγός της, εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, παραχώρησε την θαλαμηγό «Odyssey» στον Αλέξη Τσίπρα και στην οικογένειά του διότι «τον έβλεπε κουρασμένο».

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω θα το κάνω», προσέθεσε η κ. Παναγοπούλου στον ιστότοπο του «Πρώτου Θέματος».

Ξεκαθάρισε πως θεωρεί ηθικά άμεμπτη την παραχώρηση του σκάφους στην πρωθυπουργική οικογένεια και προσέθεσε πως ο σύζυγός της – που έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο – ήταν υπεράνω διαπλοκής και ανήκε σε μία «ελίτ ηθικής».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα, η κ. Παναγοπούλου αναφέρει ότι ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί πως μία απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας θα έφθανε στο σημείο μιας «τόσο θλιβερής πολιτικής εκμετάλλευσης».

«Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε», ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επιβεβαίωση από την κ. Παναγοπούλου.

«Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» προσθέτει η Πειραιώς.
Πηγή: skai.gr