Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές θα είναι κυβέρνηση

Την πεποίθηση ότι μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, η Νέα Δημοκρατία θα δημιουργήσει μία ισχυρή κυβέρνηση που θα βάλει οριστικό – και ουσιαστικό – τέλος στην κρίση, αλλά και θα αναστρέψει τις οδυνηρές συνέπειες της πολιτικής της απερχόμενης κυβέρνησης, εξέφρασε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental».

Επίσης, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, εστιάζοντας στην Αχαΐα και τη δράση του γι’ αυτή, εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να αποτελέσει ισχυρό αποκεντρωμένο πυλώνα ανάπτυξης της χώρας, υπογραμμίζοντας πως «το κορεσμένο Κέντρο δεν έχει πολλά ακόμα να δώσει, ενώ η ελληνική 
Περιφέρεια έχει ανθρώπους που διψάνε για προκοπή, αλλά και τον χώρο για να αναπτυχθεί η νέα ελληνική παραγωγή».

Ο Αχαιός πολιτικός αναφέρθηκε στη σημασία του πρωτογενούς τομέα, την προσέλκυση επενδύσεων μέσω της βελτίωσης της Βιομηχανικής Περιοχής, αλλά και την ανάγκη να καταστεί η Πάτρα, περιφερειακός πόλος καινοτομίας. «Είναι η πιο νεανική πόλη της Ελλάδας, με τρία ακαδημαϊκά ιδρύματα, πλήθος ερευνητικών κέντρων και δεκάδες χιλιάδες νέες και νέους που καθημερινά δημιουργούν μικρά και μεγάλα θαύματα, που στην πλειονότητά τους όμως, παραμένουν σχέδια και πειράματα, τα οποία σπάνια βρίσκουν τον δρόμο προς την αξιοποίηση και την παραγωγή. Αυτή η ροή χαμένου πλούτου, πρέπει να αναστραφεί» επεσήμανε, τονίζοντας πως είναι δεδομένη η δέσμευσή του να συνεχίσει να εργάζεται διαρκώς για να μετατραπεί η Αχαΐα σε αποκεντρωμένο πυρήνα ανάπτυξης.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκη, του Αντιπρόεδρου της Βουλής κ. Ν.Κακλαμάνη, πολλών βουλευτών και πλήθος κόσμου.
Πηγή: skai.gr