Καλύπτει την Λοΐζου ο Τζανακόπουλος

Κάλυψη στην Μυρσίνη Λοΐζου έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπό την σκιά των δημοσιευμάτων που θέλουν την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εισέπραττε επί χρόνια παρανόμως την σύνταξη της μητέρας της.

«Είμαι βέβαιος ότι η κ. Λοΐζου θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε ο κ. Τζανακόπολος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, προσθέτοντας πάντως ότι δεν γνωρίζει τις «λεπτομέρειες της υπόθεσης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατήγγειλε μάλιστα προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να στοχοποιήσει πρόσωπα και να αποτρέψει συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ «έχει βάλει σε λειτουργία μια κρεατομηχανή ώστε να στοχοποιηθούν πρόσωπα και να δημιουργηθεί μια υγειονομική ζώνη γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ που να εμποδίζει τον οποιονδήποτε θέλει να συμπαραταχθεί με αυτόν», ανέφερε.

Έως τώρα η κ. Λοΐζου δεν έχει προβεί σε δημόσια τοποθέτηση για την υπόθεση.

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να αποπέμψει σήμερα την κ. Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε η ΝΔ, δια στόματος της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου Σοφίας Ζαχαράκη.

«Η αποκάλυψη ότι η κ. Μυρσίνη Λοΐζου 5,5 χρόνια 'ξέχασε' να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της για να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή της είναι πραγματικά ασύλληπτη», δήλωσε η κ. Ζαχαράκη.
Πηγή: skai.gr