Ηχητικό ντοκουμέντο του Ποταμιού με πρωταγωνιστή και τον Αμυρά

Ηχητικό ντοκουμέντο και για τον Γιώργο Αμυρά είχε δημοσιοποιήσει στο twitter το Ποτάμι στις 21 Ιανουαρίου, με σχόλιο περί ασυνέπειας λόγων και έργων. 

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γιώργος Αμυράς ακούγεται να δηλώνει στο πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού: «Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα, γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ, από την… με συγχωρείτε που θα το πω… από την βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει σας το λέω ξεκάθαρα ότι είναι ένας γελοίος και μισός».




Στο απόσπασμα που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να δηλώνει ότι δεν έχει απειλήσει με αποχώρηση από το κόμμα, ούτε έχει εκβιάσει, ενώ χρησιμοποιεί απαξιωτικό χαρακτηρισμό για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι ''αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι''. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν. Δεν κάνω τέτοια», ακούγεται να λέει ο κ Ψαριανός.


Και τα δύο ηχητικά ντοκουμέντα είναι από το τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα δημοσιοποίησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Φωτεινή Λεομπίλλα, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.
Πηγή: skai.gr