Παπαχριστόπουλος: Δεν παραδίδω την έδρα ακόμη κι αν με διαγράψει ο Καμμένος

Αν ο κος Καμμένος θελήσει να με απομακρύνει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι σεβαστό και αναφαίρετο δικαίωμα του, τόνισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κος Παπαχριστόπουλος υπογράμμισε πως δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του αν δυνητικά σήμερα η απόκλιση του από την στενή κομματική γραμμή όσον αφορά το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών τον θέσει εκτός με απόφαση Καμμένου.

«Αν παραδώσω την έδρα μου θα το κάνω όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του πλέγματος ψηφοφοριών που υφίστανται. Είμαι ΑΝΕΛ και θα παραμείνω ΑΝΕΛ.» Εξήγησε.

ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο ότι ακόμα κι αν διαγραφεί δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο όταν εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, το κλίμα που επικρατεί αυτή την περίοδο δεν προσφέρεται για ακρότητες και ο ίδιος σκοπεύει όπως τόνισε να προσπαθήσει ως προς το να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι.

« Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στην φωτιά.» Ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ιδιαίτερα, ο κος Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος εκ νέου στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την αντίθεση του από την επικρατούσα θέσης της παράταξης, αντιπαραβάλλοντας ωστόσο πως ανεξάρτητα από την διαφωνία τους επί του εν λόγω ζητήματος, ο Αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν είναι υποκριτής.

Πηγή: skai.gr