Κλείσιμο

Παπαχριστόπουλος: Θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Καμμένος

Θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Πάνος Καμμένος απάντησε σήμερα στον πρόεδρο των ΑΝΕλ ο βουλευτής Θανασης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραδώσει την έδρα του αφού ψηφίσει πρώτα στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών .

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε ο Κος Παπαχριστόπουλος, καμία δική του ενέργεια δεν θα συντελούσε στο να πέσει η κυβέρνηση.

Για μυστική συνάντηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, κάνουν λόγο δημοσιεύματα, αποδίδοντας εκεί την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και τις δηλώσεις του περί αποστασίας.

Σε επικοινωνία του ΣΚΑΙ με τον κ Παπαχριστόπουλο, ο βουλευτής παραδέχτηκε ότι πήγε στο Μαξίμου, λέγοντας όμως ότι σκοπός της επίσκεψης του ήταν να ευχηθεί στον πρωθυπουργό για τη νέα χρονιά, τονίζοντας μάλιστα πως συναντήθηκε με τον κ Τσίπρα παρουσία και άλλων βουλευτών.

Από την άλλη, ο  βουλευτής των ΑΝΕΛ και στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου Θόδωρος Κατσίκης δήλωσε σήμερα ότι βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων.

Προσέθεσε όμως σήμερα ότι για να πάρουμε αποφάσεις την Τετάρτη στην συνεδρίαση των Κορυφαίων Οργάνων των ΑΝΕΛ θα πρέπει να έχουμε νέα δεδομένα και τέτοια δεν έχουμε.

Επιβεβαίωσε ότι πράγματι υπάρχει συμφωνία Τσίπρα- Καμμένου, να μην έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή πριν από το Μάρτιο και όπως ο κος Τσίπρας έχε δεσμευτεί να μην πάρει στον ΣΥΡΙΖΑ κανέναν βουλευτή των ΑΝΕΛ, ούτε μετά το πέρα της συγκυβέρνησης.