Αλαβάνος για Τσίπρα: Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα

«Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» είπε στον ΣΚΑΪ για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία». 

Ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε για «αυλές και μεσάζοντες» στην κυβέρνηση. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν του κάνουν εντύπωση αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον κ. Πετσίτη και τις σχέσεις του με τον Νίκο Παππά και το Μαξίμου από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε τα βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων και μάλιστα στην χειρότερη μορφή. Ο Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».

Επίσης, τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς ακολούθησαν την πιο αμερικανόδουλη πολιτική. 

Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Τσίπρα πολιτικό πραξικοπηματία αναφορικά με το δημοψήφισμα του 2015 και διερωτήθηκε τι έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Ακόμη, είπε ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δεν παρέδωσε το σύνολο της περιουσίας της χώρας για 99 χρόνια, ούτε καν ο Μεταξάς. Κατά τον κ. Αλαβάνο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοτοποθετήθηκε με τις πράξεις του πιο δεξιά από την ΝΔ.