Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ: Τσίπρας και Παππάς λειτουργούν με όρους μαφίας

Πρόσωπο χωρίς προσόντα επιλογής του Νίκου Παππά χαρακτήρισε τον Μανώλη Πετσίτη η Ζωή Κωσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», η συγκεκριμένη σχέση προκύπτει με τρόπο αηδιαστικό, καθώς την ώρα που άνθρωποι πασχίζουν να επιβιώσουν δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχει μία παρέα που έπιασε την καλή και επιδιώκει να βελτιώσει το επίπεδο ζωής της εις βάρος του δημοσίου.

Παραλλήλισε μάλιστα την περίπτωση Πετσίτη με τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έγινε σύμβουλος του δημοσίου χωρίς κανένα προσόν όπως κατήγγειλε, προσθέτοντας παράλληλα ότι και αυτή η περίπτωση αναδεικνύει την αναξιοκρατία, την παρεοκρατία και την διαπλοκή.

«Να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά που μας έδειξαν ποιος είναι ο απόπατος» σχολίασε δηκτικά.

Κατηγόρησε μάλιστα τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά ότι λειτουργούν με όρους μαφίας και μοιράζουν ψίχουλα στον λαό, όπως οι γκάνγκστερς μοίραζαν δολάρια.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς έχουν διοριστεί από την κυβέρνηση.

Στη δήλωση ότι ο Μανώλης Πετσίτης -συμμαθητής του Νίκου Παππά- «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου» προχώρησε μέσω της εφημερίδας τα ΝΕΑ ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) Θεόδωρος Κιτσάκος.

«Δεχόμουν στο γραφείο μου στη ΔΕΠΑ υπηρεσιακού χαρακτήρα επισκέψεις από τον κ. Πετσίτη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κιτσάκος, προσθέτοντας «από ό,τι είχα ακούσει ο Μανώλης Πετσίτης επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ και τη διοίκηση του κ. Παλαιογιάννη».

Εξηγήσεις για το ρόλο του Μανώλη Πετσίτη στο «σκάνδαλο» ΔΕΠΑ-ELFE, ζητούν 21 βουλευτές της ΝΔ με ερώτηση τους.

Οι βουλευτές καλούν τον υπουργό να παράσχει ξεκάθαρες εξηγήσεις για τις υπέρογκες αμοιβές Πετσίτη από επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ο κ. Λαυρεντιάδης, και μάλιστα την περίοδο 2016 - 2017 κατά την οποία είχαν εκτιναχθεί τα χρέη της εταιρίας ELFE, συμφερόντων Λαυρεντιάδη, προς τη ΔΕΠΑ.