Καμμένος: Όταν έρθει η ώρα θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση, με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως είπε, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

Αποσαφήνισε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια και στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε αυτά μετέχουν ως επί το πλείστον φασίστες, σημείωσε πως υπάρχουν και τέτοια στοιχεία, αλλά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι πατριώτες.

Εξάλλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμά ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή «την ώρα που θα έχουν αποφασίσει να κάνουν εκλογές» και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πει «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία, μήπως ...τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του».

«Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε», έγραψε σήμερα στο twitter η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
Πηγή: skai.gr