Κλείσιμο

O Τζανακόπουλος καλύπτει Τσακαλώτο και αδειάζει ΕΡΤ

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο επικεφαλής του ΥΠΟΙΚ από δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», «δεν υπάρχει καμία διαφορετική οπτική στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Αναλύσεις που έγιναν είναι μάλλον άστοχες».


Συμπλήρωσε πως «ο κ. Τσακαλώτος στους FT δεν μίλησε για μη καθαρή έξοδο. Eίναι άστοχα και αναντίστοιχα με δηλώσεις του (όσα ειπώθηκαν). Είπε ότι μετά το πρόγραμμα -αυτό που έχουμε πει αρκετές φορές -θα υπάρχει μια εποπτεία απο τη μεριά των θεσμών. Όπως και στις υπόλοιπες χώρες (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρος) υπάρχουν αποστολές των θεσμών που καταθέτουν ένα report κάθε 6 μήνες που περιγράφει την πορεία».

Για το ίδιο θέμα κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε: «αν θα υπάρξει μια λίγο πιο ενισχυμένη εποπτεία (σσ αναφορικά με τις αποστολές των θεσμών στην Αθήνα) αυτό δεν νομίζω ότι αλλάζει την ουσία του πράγματος. Δεν υπάρχει διαδικασία αξιολόγησης. Η χώρα είναι στις αγορές».
Πηγή: Skai.gr