Μεγαλοοικονόμου: Το ν/σ δεν είχε κόψιμο συντάξεων, είχαν ψηφιστεί πριν

«Το πολυνομοσχέδιο δεν είχε κόψιμο συντάξεων, είχαν ψηφιστεί πριν» τόνισε στον ΣΚΑΪ η συνεργαζόμενη, από τη Δευτέρα, με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Δεν είχα πρόβλημα πολιτικής στέγης, είχα πολλές προτάσεις για πολιτική στέγη» σημείωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου. Αποκάλυψε δε, ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος (βουλευτής των ΑΝΕΛ) μού είχε πει μια φορά, και άλλες προτάσεις μού έγιναν». «Αποφάσισα μόνη μου χωρίς τον άνδρα ή τα παιδιά μου» διευκρίνισε.

«Το αποφάσισα μόνη μου, τα μελέτησα και λέω ότι θέλω να προσφέρω ό,τι μπορώ να δώσω, αφότου παρακολούθησα το πολυνομοσχέδιο, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της ΝΔ και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης…» εξήγησε.

«Μού αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, μού αρέσει να είναι γεμάτο. Ας πούμε το Κτηματολόγιο δεν είναι καλό;» διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τις βολές του Βασίλη Λεβέντη κατά του Αλέξη Τσίπρα μετά την ανακοίνωση της προσχώρησής της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σημείωσε ότι «τον κύκλο μου στην Ένωση Κεντρώων τον έκανα, η γη γυρίζει».

«Δεξιά δεν είμαι, κεντρώα είμαι. Εδώ κοντεύει να γίνει ΝΔ Κέντρο και Αριστερά, όλοι θέλουν να γίνουν Κέντρο» δήλωσε ακόμα.
Πηγή: skai.gr