Βρούτσης: Ο Τσίπρας έπρεπε να είναι κοντά στους πληγέντες

«Ο πρωθυπουργός έπρεπε χθες να είναι κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν» από τις πλημμύρες σε Μάνδρα Αττικής, Νέα Πέραμο και Μαγούλα, τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ,  Ιωάννης Βρούτσης κατηγορώντας τον ότι επέλεξε την ασφάλεια του Μεγάρου Μαξίμου. 

«Ο πρωθυπουργός δεν πήγε και επέλεξε τον ασφαλή χώρο του γραφείου του στο Μαξίμου και να βγάζει διαγγέλματα» ανέφερε ο κ. Βρούτσης σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας.

«Οι πρωθυπουργοί δεν είναι μόνο για να ανακοινώνουν, ούτε για να συνεδριάζουν μέσα στο περιφρουρημένο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός, που δεν πήγε στη μεγαλύτερη περιβαλλοντική ζημιά, που υπέστη ποτέ το λεκανοπέδιο, αυτό κατεγράφη και στη συνείδηση του ελληνικού λαού και στην πολιτική ιστορία του τόπου» σημείωσε.

O κ. Βρούτσης εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση της Ρένας Δούρου να πάει στον εισαγγελέα. «Θα προτιμούσα να την έβλεπα να είναι παρούσα, κοντά στον κόσμο που υποφέρει και λιγότερο να κάνει αυτή την επικοινωνιακή διαχείριση» πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr