Μπακογιάννης: Με σόκαρε η άδεια στον Κουφοντίνα, το δολοφόνο τόσων ανθρώπων

«Η άδεια στον Κουφοντίνα ήταν ένα σοκ για εμένα... Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ότι ο Κουφοντίνας θα κυκλοφορούσε ελεύθερος και θα πήγαινε σε ταβερνάκια, ένας άνθρωπος ο οποίος αδίστακτα, συνήθως πισώπλατα, δολοφόνησε τόσους ανθρώπους» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Μπακογιάννης. Φοβάμαι, ανέφερε μάλιστα, ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια ακόμη κηδεία (θύματος της τρομοκρατίας).

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι ο νόμος ξεκάθαρα έδινε τη δυνατότητα στο Συμβούλιο των Φυλακών να κρατήσει στη φυλακή τον Κουφοντίνα. «Τι άλλαξε τώρα;» διερωτήθηκε. «Ο κ. Κοντονής φόρεσε τον φερετζέ της διάκρισης των εξουσιών από πότε; Είχαν φτάσει να καταγγείλουν και το ΣτΕ, και τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός που σιωπά» επισήμανε.

«Ο κ. Καμμένος, που είχε γράψει βιβλίο χαρακτηρίζοντας αρχηγό της 17 Νοέμβρη τον Ανδρέα Παπανδρέου, έρχεται και μας κουνάει τώρα το δάχτυλο» σχολίασε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, o oποίος έχασε μικρός τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη από δολοφονικό χτύπημα της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Είναι πρόκληση για τον ελληνικό λαό να παίρνει άδεια ένας κατά συρροή δολοφόνος» σχολίασε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος επικεφαλής του νέου Κεντροαριστερού Φορέα Νίκος Ανδρουλάκης. Τάχθηκε κατά της επικοινωνιακής διαχείρισης του θέματος, δηλώνοντας ότι «κάνουμε τον Κουφοντίνα σταρ».

Πηγή: skai.gr