Δ. Καμμένος: Κομπλεξική η μη αναγνώριση του ολοκληρωτισμού του κομμουνισμού

Κόντρα στον κυβερνητικό εταίρο, τον ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνει για ακόμα μια φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος όσον αφορά την αναγνώριση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων. 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα είναι η μοναδική δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό και κάνει ιδιαίτερα μνεία στα δεινά που υπέστη ο λαός της Εσθονίας, ο οποίος χαρακτηρίστηκε υμνητής του ναζισμού, από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα».

«Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία ; Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία;» διερωτάται ο Δημήτρης Καμμένος, o oποίος σε δεύτερη ανάρτησή του, παραθέτει στα αγγλικά ένα «μικρό ιστορικό της Σοβιετικής Εσθονίας» όπως το αποκαλεί. 

«Κομμουνισμός και ναζισμός δεν μπορεί να είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, με αφορμή την άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή για συμμετοχή σε συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ με τίτλο «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». 

Όπως είπε η κυρία Γιαννακάκη, ο ναζισμός είχε μονό μια μαύρη εκδοχή, ενώ ο κομμουνισμός είχε πολλές εκδοχές που γέννησαν πολλά ρεύματα, ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνεται προσπάθεια ταύτισης των δυο. 

Αναλυτικά οι αναρτήσεις Καμμένου


«Εχετε αναρωτηθεί γιατί είμαστε η μοναδική Δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον ολοκληρωτισμό των κομμουνιστικών καθεστώτων ;

»Από πότε η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα εγκλήματα τα οποία έχει αναγνωρίσει τόσο ο Πούτιν όσο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ;
»Ποιά Ελλάδα είναι αυτή ;

»Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία ; Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία ;

»Γνωρίζετε τι πέρασαν οι Εσθονοί κάτω από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα; Εκτός εαν νομίζετε ότι πέρασαν τέλεια και σήμερα γιορτάζουν τις ευτυχείς αναμνήσεις τους. Για την ιστορία οι Σοβιετικοί απέλασαν πάνω απο 33.000 Εθνονους απο 1945-1951 στην Σιβηρία και το Καζακστάν με την κατηγορία ότι ήταν "εχθροί του λαού" και "εχθροί των εργατών". Το 1949 το 70% των απελαθέντων ήταν γυναικόπαιδα κάτων των 16 ετών..!!».

Πηγή: skai.gr