Γεωργιάδης: Ιστορικό λάθος Βούτση η απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα

Τεράστιο ιστορικό λάθος του Προέδρου της Βουλής που θα σημαδεύσει τη θητεία του, χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, την απόφαση του Νίκου Βούτση να διατάξει την απελευθέρωση των μελών της οργάνωσης Ρουβικώνας που εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου.

«Έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δήλωσε επίσης ότι είναι παντελώς αδιανόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε να μεταφέρει μέλη του Ρουβικώνα και να τους επιστρέψει στη Βουλή. «Θα αρνιόμουν τέτοια εξευτελιστική εντολή αν ήμουν στην θέση τους», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στείλει επιστολή στον κ. Βούτση, ζητώντας εξηγήσεις για τις ενέργειές του.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Guardian πως μπορεί να τον αποκαλούν ψεύτη αλλά δεν μπορούν να τον πουν κλέφτη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι είναι προφανές πως ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης.

Ανέφερε ως παράδειγμα ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές, πήρε της ψήφο της ΝΔ για το τρίτο Μνημόνιο και μετά πήγε τη χώρα στις κάλπες.

«Αυτό είναι προϊόν ενός ψευδούς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Αν είναι και κλέφτης ο κ. Τσίπρας μένει να αποδειχθεί. Θα το δούμε όταν ερευνήσουμε τις αποφάσεις του στο μέλλον, όταν έρθουμε στην εξουσία και θα τα ψάξουμε όλα», πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr