Λυκούδης: Προχωρημένες οι διαβουλεύσεις Κουβέλη για την Προεδρία

Για προχωρημένες διαβουλεύσεις του Φώτη Κουβέλη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο τότε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Λυκούδης, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό Κουβέλη, ότι δεν του έγινε πρόταση για την Προεδρία.

«Επειδή ήμουν σε ένα στενό πυρήνα είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπήρξε μόνο βολιδοσκόπηση, υπήρξε σαφής διαπραγμάτευση, σαφής συνεννόηση και σαφής κατάληξη επί του θέματος και καλό είναι να είμαστε όλοι ακριβείς» δήλωσε χαρακτηριστικά την Πέμπτη στον ΣΚΑΙ ο Σπύρος Λυκουδης.

Δεν θα μιλούσα, είπε, όπως δεν το έκανα δυο χρόνια τώρα, όμως τώρα μιλάω γιατί ενεπλάκη το όνομά μου τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Για την Αttica Bank και τη δανειοδότηση της Τοξότης ΑΕ του κ. Καλογρίτσα ο κ. Λυκούδης ανέφερε ότι «το θέμα ήρθε στη Βουλή και από τη ΝΔ και από τη ΔΗΣΥ και θα συζητηθεί σε βάθος. Δημιουργεί ένα πρόβλημα σε σχέση με τα όρια της διαπλοκής στην Ελλάδα και ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι… Πρέπει να μάθουμε τι συνέβη».

Πηγή: skai.gr