Κλείσιμο

Bρούτσης Ο Ιανουάριος του 2017 θα είναι όλεθρος για τη μισθωτή απασχόληση

«Ο Ιανουάριος του 2017 θα είναι όλεθρος για τη μισθωτή απασχόληση στην Ελλάδα λόγω των εξοντωτικών εισφορών, της αβεβαιότητας και της αστάθειας» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. «Το 2017 θα έχουμε εκλογές ό,τι κι αν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ» εκτίμησε δε.

Ερωτηθείς δε για τις αναφορές Ξυδάκη στον σταθμό μας περί ενδεχόμενης επιστροφής στη δραχμή ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως «λυπάμαι… ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε περιβάλλον αμπελοφιλοσοφίας με γνώστη σταθερή συζήτηση περί ευθύνης άλλων: στο λαό, στην αντιπολίτευση στο εξωτερικό…»

«Είναι κρίσιμες στιγμές... Και άλλα κράτη είχαν το ίδιο πρόβλημα Κύπρος, Ιρλανδία, Πορτογαλία και τα κατάφεραν…» υπενθύμισε ο κ. Βρούτσης.

«Στην παρακλητική επιστολή Τσακαλώτου που δημοσίευσε το Bloomberg τα 2/3 των υποχρεώσεών μας δεν έχουν υλοποιηθεί… Ας βρει ο υπουργός Οικονομικών να το διαψεύσει» πρόσθεσε.

«To θέμα των ομαδικών απολύσεων, που εμείς είχαμε αποκλείσει, λόγω των κυβερνητικών χειρισμών επανήλθε πιο βίαιο. Πληρώνουμε τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
Πηγή: skai.gr