Το Ποτάμι ζητεί την παραίτηση Παππά

To Ποτάμι ζητεί την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Τελικά ήταν αυτό που νομίζαμε. Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Να σεβαστεί το ΕΣΡ και να μην επιμείνει στον παραλογισμό ότι στην Ελλάδα θα εκπέμπουν μόνο τέσσερα κανάλια», αναφέρει το Ποτάμι.

Το κόμμα του Σταυρου Θεοδωράκη ατηγορεί τον κ. Παππά ότι «με την άδεια του κ.Τσίπρα, θεώρησε ότι μπορεί να παραβιάσει το Σύνταγμα προκειμένου να στήσει ένα ελεγχόμενο τοπίο στην ενημέρωση. Με εργολάβους και "λαγούς" που θα έδιναν βοσκοτόπια και θα έστηναν "SIRIZA TV"».

«Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν», συνεχίζει το Ποτάμι, καλώντας τον κ. Παππά να παραιτηθεί και τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί, καθώς «τώρα ήρθε η στιγμή των ευθυνών».

Τέλος, το Ποτάμι σημειώνει: «Και αφού αναγνωρίσουν το λάθος τους να αναζητήσουν την πρόταση που κατέθεσε "Το Ποτάμι" στον Πρόεδρο της Βουλής. Περισσότερα κανάλια – περισσότεροι εργαζόμενοι – περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία – περισσότερη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων των καναλαρχών και κυρίως περισσότερη Συνταγματική νομιμότητα».
Πηγή: skai.gr