Μητσοτάκης για ΑΠΘ: Η ανομία επεκτείνεται και οι αρμόδιοι υπουργοί αδιαφορούν προκλητικά

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ανομία επεκτείνεται και οι αρμόδιοι υπουργοί αδιαφορούν προκλητικά» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «στο πανεπιστήμιο στήνεται ένα πανηγύρι ακραίων στοιχείων με την πλήρη ανοχή της Κυβέρνησης. Όλοι οι υπεύθυνοι δημοκρατικοί πολίτες, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα και μαζί τους η Νέα Δημοκρατία απαιτούμε να μπει ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα».

Αναλυτικά η δήλωσε του κ Μητσοτάκη:


«Η κατάληψη του προαύλιου χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για πολλές ημέρες, είναι προσβολή για τη Θεσσαλονίκη μας, για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, τους φοιτητές, τους καθηγητές, αλλά και για όλους τους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν για τη μόρφωση των παιδιών τους.

Η ανομία επεκτείνεται και οι αρμόδιοι υπουργοί αδιαφορούν προκλητικά.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στήνεται ένα πανηγύρι ακραίων στοιχείων με την πλήρη ανοχή της Κυβέρνησης.

Όλοι οι υπεύθυνοι δημοκρατικοί πολίτες, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα και μαζί τους η Νέα Δημοκρατία απαιτούμε να μπει ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα.

Να υπάρξει σεβασμός της ασφάλειας και της τάξης και εφαρμογή της νομιμότητας».


Πηγή: skai.gr