Κλείσιμο

ΣΥΡΙΖΑ: Δυσφορία στην ΚΟ γιατί δεν υπήρξε διάλογος μετά την ομιλία Τσίπρα

Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη προκάλεσε η απόφαση να μην ακολουθήσει διάλογος, και τοποθετήσεις βουλευτών, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού ο διευθυντής ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ανακοίνωσε την λήξη της συνεδρίασης με τον βουλευτή Δράμας και μέλος των "53+" να διαμαρτύρεται έντονα πως πρέπει και οι βουλευτές να μιλήσουν και ότι πρέπει να συγκληθεί κανονικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα, "και να συζητηθούν τα μέτρα που περνά η κυβέρνηση".

"Τι θα γίνει, θα γίνει κανονική ΚΟ; Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται" φέρεται να δήλωσε ο βουλευτής. 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπενθύμισε πως το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί δύο συσκέψεις παρουσία του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Γιώργου Χουλιαράκη με τους βουλευτές, όπου ενημερώθηκαν και ότι η σημερινή (Παρασκευή) συνεδρίαση ήταν εξαρχής προγραμματισμένη για ενημέρωση του σώματος από τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, είπε πως στις 8 το βράδυ θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για τον καθορισμό των βουλευτών που θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια το Σαββατοκύριακο.

Ικανοποιημένος από τ
ις μέχρι τώρα επιδόσεις της κυβέρνησης εμφανίστηκε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο για ασφαλιστικό και φορολογικό και για τη διαπραγμάτευση ευρύτερα.

Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, με τη σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, οι φορολογούμενοι σε 98% θα έχουν μικρή επιβάρυνση, ή και ελάφρυνση, ενώ πάνω από το 90% του αγροτικού κόσμου δεν θα υποστεί επιβαρύνσεις.

Πηγή: skai.gr