Νέο παραλήρημα Πολάκη κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ

Νέο παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εναντίον των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης.

Σε ομιλία του στο Μαρούσι, χαρακτήρισε βοθροκάναλα της διαπλοκής" τους τηλεοπτικούς σταθμούς και "χθεσινά αυγά" τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο Υπουργείο Υγείας.

Εκτόξευσε μάλιστα απειλές εναντίον των καναλιών, λέγοντας ότι "τώρα θα τα πούμε όλα, γυρνάει κι ο τροχός", ενώ για τον δημοσιογράφο που είχε αντιπαρατεθεί μαζί του στη γνωστή επεισοδιακή συνέντευξη τύπου είπε ότι "κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη".

Επιπλέον, αποκάλεσε "Δρακουλέσκου" την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα, Ντέλια Βελκουλέσκου.

Τέλος, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι προέρχεται "από την κατ’ εξοχήν οικογένεια της διαπλοκής."

Αντιδράσεις


«Δεν χρησιμοποιώ την ορολογία βοθροκάναλα ούτε την κρίνω» είπε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλκευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Επισήμανε ωστόσο πως συμφωνεί με την πολιτική ουσία των όσων είπε νωρίτερα ο κ. Πολάκης.

Αυθεντική έκφραση της κυβέρνησης Τσίπρα χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ενώ την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Υπάρχουν στοιχεία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι κοντά σε μια εθνολαϊκιστική λογική» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Πηγή: skai.gr