Κλείσιμο

Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης οι εκλεκτοί του Κυριάκου Μητσοτάκη (upd)

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι νέοι αντιπρόεδροι της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου και ο Κωστής Χατζηδάκης τη σύνταξη του προγράμματος του κόμματος.

Για την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης, έκανε λόγο ο 'Αδωνις Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του στη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Tόνισε πως πρόκειται για ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο, όπως είπε, θα βάλει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί.

«Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα. Και πιστεύω ότι με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό θα το καταφέρουμε» σημείωσε. Eυχήθηκε εξάλλου καλή επιτυχία στον έτερο αντιπρόεδρο κ. Χατζηδάκη.

Από πλευράς του ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι για εμένα μεγάλη τιμή και ευθύνη. Όσα γίνονται στη Νέα Δημοκρατία είναι ένα νέο ξεκίνημα, όχι μόνο για το κόμμα αλλά και για την Ελλάδα».

«Η εκπόνηση του κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας - προσέθεσε - είναι μία ευκαιρία να δείξει το κόμμα πως μένει μακριά από λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες, ότι υιοθετεί τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές και πως είναι η μεταρρυθμιστική ελληνική Κεντροδεξιά». 

Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν και οι θέσεις των τομεαρχών.
Πηγή: skai.gr