Σπίρτζης: Υπογράφουμε με πόνο ψυχής αυτά που εσείς με χαρά δώσατε (video)

Στη δήλωσή του ότι η κυβέρνηση «υπέγραψε με πόνο ψυχής» την σύμβαση για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων επέμεινε και την Τρίτη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ.

«Υπογράφουμε με πόνο ψυχής αυτά που εσείς με χαρά δώσατε αγνοώντας την κοινωνία... Δεν είμαστε οι ίδιοι, και δεν θα γίνουμε ποτέ οι ίδιοι» δήλωσε ο υπουργός, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

«Ένας δημοσιογράφος μας ζητούσε ή "να το ράψουμε ή να παραιτηθούμε", ούτε θα "το ράψουμε, ούτε θα παραιτηθούμε"» δήλωσε. 




Για την αναθεώρηση των συμβάσεων των οδικών αξόνων χθες δεν έγινε κουβέντα στα κανάλια, ενώ σε παλαιότερες εποχές θα ακούγαμε ύμνους» ισχυρίστηκε ο κ. Σπίρτζης.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για τον λαό, λειτουργούμε για το λαό και υπέρ των συμφερόντων του λαού, τους υπόλοιπους σας τους χαρίζουμε» δήλωσε για τα συμφέροντα.  «Εμείς δεν υπογράφαμε ό,τι μας έφερναν» σημείωσε ακόμη ο υπουργός.

Η απόφαση της γερμανικής εταιρείας Fraport να επενδύσει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, τόνισε πάντως στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Στέργιος Πιτσιόρλας, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα συμβολικό μήνυμα σε όλους ότι η χώρα μας έχει αφήσει πίσω τη φημολογία περί Grexit και μπαίνει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Πηγή: skai.gr