Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έχει «κρύο αίμα στο ψέμα»

Κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στo Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει «κρύο αίμα στο ψέμα».

Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε αναφορικά με τη 13η σύνταξη, αλλά επιχειρεί να περικόψει και την 12η. Σε ό,τι αφορά τα περί κουλτούρας συναίνεσης, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι την ζητάει κάποιος που όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για "γερμανοτσολιάδες". «Ο άνθρωπος είναι ανερυθρίαστος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά μάλιστα με το νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή, σημείωσε ότι θα διπλασιάζει τη φορολογία στους αγρότες, κάτι που -όπως είπε- εάν συμβεί θα βάλει τέλος στην παραγωγή τους.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας ότι εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός θα συλλαμβάνονται όσοι τα προκαλούν, ενώ θα πληρώνουν αποζημιώσεις είτε οι ίδιοι, είτε οι γονείς τους εάν είναι ανήλικοι.

Για την προεκλογική εκστρατεία στη ΝΔ, σημείωσε ότι απομένει να γίνει η συμβασιοποίηση με τη Vodafone, εξήρε τη συμβολή του κ. Τραγάκη, ενώ μίλησε για κόστος περί τις 700.000 ευρώ που -εφόσον στις κάλπες προσέλθουν 300.000 άνθρωποι- θα καλυφθεί επαρκώς, αφήνοντας και περίσσευμα ενώ εάν οι προσερχόμενοι ψηφοφόροι είναι κάτω από 200.000 θα υπάρξει ζημιά.

Αναφορικά με την προσωπική του επίδοση, δήλωσε ότι έχει ευχαριστηθεί την εκλογική μάχη και πως αυτό που αφουγκράζεται από τον κόσμο είναι πως όσοι τον ακολουθούν το κάνουν επειδή πιστεύουν στη μάχη των ιδεών.

Πηγή: skai.gr