Εκλογές ΝΔ: «Προσκλητήριο» για προσέλευση των πολιτών στις κάλπες από στελέχη

«Προσκλητήριο» στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των αυριανών (Κυριακή) εκλογών της ΝΔ απευθύνουν στελέχη του κόμματος.

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της ΝΔ, με αυτό τον τρόπο η διαδικασία θα είναι πιο αντιπροσωπευτική και αντικειμενική.

Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εκλογές για το νέο πρόεδρο του κόμματος θα μπορούν να ψηφίζουν από τις 7 το πρωί σε 883 εκλογικά κέντρα και 1.290 κάλπες της χώρας.

Ήδη, οι σχετικοί κατάλογοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος, ενώ και στο εξωτερικό θα υπάρξουν 44 εκλογικά τμήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

Προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δεύτερη θέση, καταδεικνύουν στο μεταξύ τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Opinion poll για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου λίγες ώρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές.

Σε μήνυμά του προς τους νεοδημοκράτες ενόψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρει ότι στη σημερινή δύσκολη συγκυρία μόνη αξιόπιστη δύναμη σιγουριάς, σταθερότητας και ελπίδας είναι η ΝΔ.

«Την Κυριακή όλοι μαζί κάνουμε πιο μεγάλη και πιο δυνατή τη Νέα Δημοκρατία», τονίζει ο κ. Μεϊμαράκης.



Πηγή: skai.gr