Παππάς: Ιδρύουμε θυγατρική της ΕΡΤ και Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων

Την ίδρυση θυγατρική της ΕΡΤ, η οποία θα γίνει ο δημόσιος πάροχος ψηφιακού δικτύου, Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, αλλά και τη θεσμοθέτηση μητρώου διαδικτυακής ενημέρωσης εξήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η ΕΡΤ λειτουργεί με το ίδιο μισθολογικό κόστος με τη ΝΕΡΙΤ παράγοντας πολλαπλάσιο περιεχόμενο.

Ο υπουργός κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ενώ πριν κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι φέρνει το ν/σ για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, ή βουλευτές της έλεγαν ότι δεν χρειάζεται λόγω των ψηφιακών συχνοτήτων, τώρα την κατηγορεί γιατί δεν το φέρνει. «Το ν/σ για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες θα έρθει, θα ψηφιστεί, εντός του μήνα, και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» διεμήνυσε.

«Έχει ένα ορφανό η συζήτηση το νεοφιλελευθερισμό, μας είπε ο πρόεδρος της ΝΔ ότι το κόμμα δεν είναι νεοφιλελεύθερο» δήλωσε δε σκωπτικά. «Δεν θα αφήσουμε να ξεχάσει ο ελληνικός λαός ότι θέλατε να υπογράψουμε τρισχειρότερα μέτρα» δήλωσε δε προκαλώντας αντιπαράθεση με βουλευτές της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr