Καμμένος: Το ποσοστό τον ΑΝΕΛ θα επιτρέψει τον σχηματισμό κυβέρνησης

Πεπεισμένος ότι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές θα είναι μεγάλη, και σε συνάρτηση με το ποσοστό των ΑΝΕΛ θα επιτρέπει τη συγκρότηση κυβέρνησης, εμφανίστηκε σε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αυγή.

Ερωτηθείς αν ανησυχεί μήπως οι ψηφοφόροι εγκαταλείψουν τους ΑΝΕΛ μετά την υπογραφή και ψήφιση της δανειακής σύμβασης, σημείωσε ότι αναμφίβολα πολλοί πολίτες προβληματίζονται, τονίζοντας στη συνέχεια ότι η συμφωνία δεν είναι μνημόνιο, αλλά η πρώτη έξοδος της Ελλάδας από το Αγγλικό Δίκαιο, η λύση για τη διαγραφή του χρέους, η κοινωνική δικαιοσύνη μέσω της επαναφοράς των εργασιακών συμβάσεων και ένα τριετές πρόγραμμα εξόδου από την πολιτική της λιτότητας, της εσωτερικής υποτίμησης και των μνημονίων.

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να είχαν «ηρωποιηθεί» αν δεν στήριζαν την κυβέρνηση Τσίπρα και υποστήριξε ότι όταν μπήκε στην κυβέρνηση είπε του Αλέξη Τσίπρα ότι «εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα αποχωρήσουμε». Τόνισε Αποδείξαμε ότι στηρίξαμε με ομοψυχία, στο σύνολο μας η Κοινοβουλευτική Ομάδα, αυτήν την κυβέρνηση, και το ίδιο θα πράξουμε και στο μέλλον».

Είπε ότι το «μυστικό» της συνεργασίας μεταξύ ενός κεντροδεξιού και ενός αριστερού κόμματος είναι η εθνική συμφιλίωση μεταξύ της έντιμης αριστεράς που διαφυλάσσει τις αρχές και τις αξίες της και της κεντροδεξιάς που δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα και αποτελείται από λαϊκούς πολίτες.
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr