Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον ΣΚΑΪ: Η απειρία είναι επικίνδυνη

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά που θα προβληθεί αύριο, πρωί Σαββάτου. 

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ τονίζει ότι «δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να λεει ότι δεν υπολόγισε την δύναμη των τραπεζών και των άλλων κυβερνήσεων, δηλαδή πού πήγε, στο καφενείο να πιει καφέ;» διερωτήθηκε. 

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση έκανε μόνο λάθη τα οποία κοστίζουν ακριβά στον ελληνικό λαό και επανέλαβε: «ελπίζω να μην μας κοστίσει και κανένα νησί το γεγονός ότι αγνοεί πως υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Η απειρία είναι επικίνδυνη», επισήμανε.

Αναφερόμενος ο κ. Μεϊμαράκης στα πρώτα πράγματα που θα κάνει αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές είπε ότι θα συναντηθεί με τον κ. Τσιπρα και θα επιδιώξει να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης.

Θα δώσει, δήλωσε περαιτέρω, έμφαση στα δημοσιονομικά και έναν πειθαρχημένο προϋπολογισμό, ενώ μέχρι το Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα επικεντρωθεί στις μεγάλες επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας και στα μεγάλα έργα. Επόμενο βήμα η απορρόφηση μέχρι το Μάρτιο όλων των πόρων του ΕΣΠΑ τα οποία δεν έχουν απορροφηθεί με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης, τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ.      

Πηγή: skai.gr