Κλείσιμο

Τζόκας: Φεύγει από ΣΥΡΙΖΑ - Δεν προσχωρεί στη ΛΑΕ - παραμένει αντιπεριφερειάρχης

Φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προσχωρεί στη ΛΑΕ, παραμένει στην περιφέρεια ο Σπύρος Τζόκας
«Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε να αποδεχθώ αυτά που αντιπάλευα μια ολόκληρη ζωή, και αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να παρακολουθήσω ιδεολογικοπολιτικά το εγχείρημα των αγαπητών συντρόφων της Αριστερής Πλατφόρμας», σημειώνει σε άρθρο του στην ΕφΣΥΝ, ο αντιπεριφερειάχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας, ο οποίος, μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο, δήλωσε πως παραμένει στην περιφέρεια.

 Δεν γνωρίζω σε ποιους ανήκω: σε αυτούς που κρύβονται πίσω από την υπογραφή του προέδρου (μεγάλη προσβολή), σε αυτούς που υποστηρίζουν Μνημόνιο με δραχμή (και μη χειρότερα), σε αυτούς που επιδιώκουν την ανατροπή της αριστερής κυβέρνησης (αν είναι δυνατό) ή σε κάποιους άλλους αποδιοπομπαίους τράγους, που ακόμα έχουν το θράσος να διαφωνούν με κάποιες επιλογές.

Εξάλλου, η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης αποτελεί συλλογική μας αποτυχία. Ο καθένας και η κάθε μία από όλους εμάς θα πρέπει από εδώ και στο εξής να πάρει σε συλλογικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, μία πολιτική απόφαση. Οσο με αφορά, το έκανα.

Πηγή: skai.gr