Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν αποφασίζει τίποτε πριν το απόλυτο αδιέξοδο

«Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο» δήλωσε ειρωνικά για τον τρόπο διακυβέρνησης του πρωθυπουργού ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σύμφωνα με τον κ. Θοδωράκη ο κ. Τσίπρας με τον «παλαιοκομματικό του τρόπο διακυβέρνησης εξουθενώνει τους Έλληνες, την αγορά, την κοινωνία και μετά ό,τι απόφαση και να πάρει ηχεί ως ανακούφιση».

«Το ίδιο έκανε με τη διαπραγμάτευση. Άφησε τον χρόνο να φύγει και έφτασε ο κόσμος να λέει ‘ας πάρει μια απόφαση έστω και κακή’» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι το ίδιο έκανε η κυβέρνησή του με το μεταναστευτικό. «Άφησε τα νησιά στο έλεος της ακυβερνησίας και τώρα η ναύλωση ενός πλοίου που απλώς παίρνει μετανάστες και πρόσφυγες και τους ‘ακουμπάει’ σε ένα άλλο μέρος της Ελλάδας φαντάζει για ‘λύση’.»

«Το ίδιο κάνει τώρα με την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές. Παίζει με τα νεύρα όλων. Και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και δημιουργούν και αυτών που θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, που έχουν κηρύξει στάση εργασιών. Όλοι σήμερα λένε ‘ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα’» πρόσθεσε.

«Έτσι όταν κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός αποφασίσει, τότε όλοι αυτοί θα πουν ‘δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε’» καταλήγει σκωπττικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Πηγή: skai.gr