Ντ. Μπακογιάννη: «Ο Βαρουφάκης δούλεψε με δόλο»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι «εμείς στηρίζουμε τη συμφωνία αυτή», ενώ καταλόγισε στον Γιάνη Βαρουφάκη «πολιτικό δόλο».

Η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του πρώην υπουργού Οικονομικών, τον οποίο χαρακτήρισε «μοιραίο». «Μοιραίος άνθρωπος ο Βαρουφάκης όλο αυτό το διάστημα και δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας. Δούλεψε με δόλο και αυτό θα του καταλογιστεί. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επί 6 μήνες δηλώνει τα αντίθετα από αυτά που πράττει. Έφτασε τη χώρα στο χείλος της αβύσσου», υπογράμμισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, χαρακτήρισε το ρόλο του κ. Βαρουφάκη «ύποπτο», λέγοντας: «Βαρουφάκης και Σόιμπλε λειτούργησαν σε αγαστή συνεργασία».

«Το τέλος της Μεταπολίτευσης έφτασε με την ενηλικίωση του πολιτικού συστήματος. Για πρώτη φορά κυβέρνηση και αντιπολίτευση στηρίζουν συμφωνία», πρόσθεσε στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη.

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι «δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί αλλά θέλησε να μείνει κολλημένη στον προεδρικό θώκο».


Πηγή: skai.gr