Μαξίμου: Να μην ακολουθεί το παράδειγμα του Σαμαρά ο Μεϊμαράκης

«Να μην ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Σαμαρά ο κ. Μεϊμαράκης» απαντά στον προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ το Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει αναζητήσει τηλεφωνικά τον κ. Μεϊμαράκη για να τον ενημερώσει και να έχει συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος δεν έχει αποκριθεί.

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητάει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σήμερα, ενώ γνωρίζει ότι ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το Στρασβούργο αργά το βράδυ. Την ίδια στιγμή, ενώ ο Πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως σήμερα αναζητήσει τηλεφωνικά τον κ. Μεϊμαράκη για να τον ενημερώσει και να έχει συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος δεν έχει αποκριθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυβέρνηση.

«Ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να δέχτηκε κριτική στο εσωτερικό του κόμματός του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, είναι όμως αδιανόητο να προβαίνει σε επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης. Ας μην ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Σαμαρά» προσθέτει.

Απαντώντας, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε ότι τον αναζήτησαν από την κυβέρνηση, αλλά παρίστατο στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, και η επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει αργότερα.
Πηγή: skai.gr